Sexy smalltalk

Sexet Smalltalk: Slightly Undercover


”Nå men, hva’øh… Hva’ laver du så til daglig…?” Det er det samme dræbende spørgsmål, som kvinder gang på gang bliver stillet i løbet af en aften i byen.

Tror du, at det tænder dem? Nej, for ligesom politik, penge og fodvorter henleder det hendes tanker på noget, der ikke er særlig spændende, og fordi du bragte det op, vil hun forbinde dig med de samme følelser!

Pris: DKK 247

Format: Downloades med det samme.

Langde: Ca. 50 minutter

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvDen rette smalltalk kan føre jer direkte i soveværelset.


Denne DVD giver dig:

  • recepten på smalltalk – der virker!
  • selvtillid til at blive en førsteklasses pickup artist
  • evnen til at snakke trusserne af kvinder
  • indsigter i hvad der virker på kvinder – af en kvindelig coach
  • muligheden for at skabe en succeshistorie af dit liv

En kvinde behøver ikke vide alt om dig eller fortælle alt om sig selv, for at have lyst og være klar til at følge med dig hjem. Det handler om stemning, der primært udgøres af tillid og spænding. Hvis spændingen er stærk nok, er tilliden ikke engang nødvendigvis så vigtig.

Hvorfor tror du, at det så ofte er de slemme drenge, der river pigerne med hjem? De formår at skabe spænding, ved at gøre samværet uforudsigeligt, farligt og sjovt.

Hvis du tror, du har fået øje på kvinden i dit liv i den anden ende af baren, så start med at skrue ned for ambitionen. Ikke ambitionen om at møde og forføre hende, den må du gerne skrue op for, men skru ned for forventningen om at lære alt om hende og fortælle alt om dig på rekordtid.

Nogle gange er to mennesker på papiret som skabt for hinanden. Ofte viser det sig, at de slet ikke kan sammen i virkeligheden. Kemien, spændingen og energien mellem to mennesker er svær at spå om, men det betyder ikke, at man ikke kan hjælpe den på vej i den rigtige retning.

På DVD’en Kunsten at Smalltalke tager den sexede babe af en score coach, Slighty Undercover, dig med på direkte på kurs mod sex. Det er en fantastisk video om smalltalk, kvinder og de gode samtaleemner, hvor du får indsigt i, hvad der tænder kvinder, og hvad der dræber stemningen.

Drop den trivielle suppe, steg og is med spørgsmål om job, politik og penge, for så vil du med sikkerhed dræbe enhver mulighed for god stemning – og sex.

At score kvinder handler om strategi og taktik ud i at være opmærksom på samtalen, kommentere hendes udsagn gerne på en frisk og overraskende måde, og ikke mindst at virke (og allerhelst være) interesseret.

Smalltalk om det, der interesserer hende, kan få dig langt. Snak om sladder og barndomsminder, om ambitioner og små observationer om hende, og drys samtalen med spontanitet og skæve betragtninger.

Tilføj Kurv


Videoer

Se og hør hvad de sagdeNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk