Kunsten at bygge selvtillid med kvinderKunsten at bygge rapport med kvinder er din guide til en humoristisk og småflabet scorestil, der i den grad lærer dig at score piger med NLP, hypnoterapi og praktiske øvelser.

Anders Tryka
er ekspert i hypnoterapi og NLP, og er den dating-coach i Danmark, der først tog gaming-miljøet til sig.

Pris: DKK 197

Format: Downloades med det samme

Langde: 50 minutter

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvGlem alle fordommene om perfekt udseende, magt og penge. Lær at score kvinder med simple teknikker.


Se DVD’en og få:

  • fantastiske råd til scoring af eksperten Anders Tryka
  • indsigt i hvad der virkelig gælder og tæller overfor kvinder
  • redskaberne til hurtigt og sikkert at skabe rapport med kvinder du møder
  • uvurderlige metoder og værktøjer fra NLP og hypnoterapi
  • øjnene op for hvad der er muligt, hvis du tør gå efter det

Kunsten at bygge rapport med kvinder er en ”must have” DVD til alle fyre, der gerne vil lære at score og skabe deres helt egen stil til at forføre kvinder.

Det handler om kemi, de følelser, opfattelser og oplevelser, der opstår i mødet mellem to personer, der potentielt kunne være interesseret i hinanden. Nogle gange sker det spontant, men uanset hvad, kan man hjælpe kemien på vej i positiv retning med ret enkle midler. Personlig udvikling og opbygningen af selvtillid, charme, naturlighed og tiltrækning er altafgørende.

Anders Tryka er ekspert i NLP og hypnoterapi. På denne DVD tager han dig med ud på rejse gennem hypnosens verden, der åbner op for en række effektfulde metoder og redskaber til at justere mentalitet og verdenstilgang i en mere positiv retning. I retning af mere tro på dig selv og på sporet af succes.

Gennem en serie af forskellige øvelser demonstrerer han, at din mentalitet og sindstilstand i meget høj grad er styrende for din evne til at kunne score kvinder.

For at kunne mestre kunsten at skabe rapport, må man have indsigt i en række andre aspekter. Aflæsning af kropsprog og omvendt (aktivt og bevidst at gøre brug af eget kropssprog) spiller en vigtig rolle sammen med stemmeføring og tonalitet.

Det lyder måske kompliceret, men er det i virkeligheden ikke. Med den rette og lettilgængelige indsigt denne DVD tilbyder, kan man opnå utroligt meget.

Kunsten at bygge rapport handler først og fremmest om de vigtigste elementer, man skal være opmærksom på for at blive rigtig god til at score. Det kræver at man er i stand til at skabe tillid, tryghed og tiltrækning, så man kan være afslappet og agere med en naturlighed, der i sig selv bliver attraktiv.

Tilføj Kurv


Videoer

Se og hør hvad de sagdeNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk