Scoreguide- Leth Nordic Seduction

Har du ægte selvtillid, eller forsøger du bare at lade som om?

Jonas Leth går på denne DVD i dybden med, hvad selvtillid er, og hvordan man kan opbygge og styrke det, ved at forstå de små mekanismer, som afslører, om vi besidder det eller ej.

Går du i mærketøj, fordi alle andre gør det, og fordi du tror, at du kan tiltrække hotte dance-floor-honey’s ved det? I så fald tager du fejl! Det er noget helt andet, der skal til.

Pris: DKK 247

Format: Downloades med det samme.

Langde: 45 minutter

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvLær hvordan du varmer kvinderne op i det kølige Skandinavien med Nordic Seduction.


Med denne DVD får du:

  • værdifulde oplevelser og indsigter fra Jonas Leth
  • redskaberne til at styrke din selvtillid og dit selvværd
  • vejledning af en succesfuld scorecoach, der tidligere var akavet og usikker
  • metoder til, hvordan du skaber spænding og øger dine scorechancer
  • vist den direkte vej til succes i alle aspekter af dit liv

Jonas Leth`s Scoreguide er DVD’en om den generte og socialt hæmmede unge mand, der udviklede sig til en fantastisk forfører, der i dag driver firmaet Nordic Seduction.

Han ved præcis hvordan rigtig mange fyre har det, og hvad de slås med af usikkerheder og manglende succeser med kvinder, hvilket er hans udgangspunkt i tilgangen til forførelse. Han er ikke født under en heldig stjerne med evnerne til at charmere og score, men er gået hele vejen, og er nu klar til at lære fra sig.

Der er ikke tale om anstrengte og mekanisk stringente metoder, men i langt højere grad om at indstifte og opbygge en naturlighed og afslappethed, der skaber grobund for at den tilbageholdne og usikre fyr kan vokse og blive en stil- og selvsikker forfører.

Det gælder om at skabe spænding gennem en for begge parter tilfredsstillende og forsvarlig fremgangsmåde. Der er ingen grund til at være et dumt svin, når man kan være en cool fyr, der kan stå inde for sig selv, hvile i sig selv, og stadig score til højre og venstre.

Hvorfor holde dig tilbage, når du kan forføre alle du har lyst til. Tag en chance, tag to eller ti. Lær noget om dig selv, og hav det sjovt, mens du forsøger. Øvelser gør mester. DVD’en Jonas Leth – Nordic Seduction lærer dig alt om stil, styling og selvtillid på en naturlig måde, så du stadig kan være dig selv, men bare en finjusteret og skarpere udgave af dig selv.

Skab dig selv og skab din egen stil med overbevisning. Alle de kvinder, du kommer til at møde resten af dit liv, vil takke dig for det.

Tilføj Kurv


Videoer

Se og hør hvad de sagdeNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk