Score guide til facebook - Video

Online bliver du ikke vurderet på, hvem du i virkeligheden er, men hvad du fremviser og udtrykker.


Har du tæppebombet kvinder med mails, og sidder stadig tilbage med en rungende hul indbakke? Eller får du kun tilfældige og ligegyldige kommentarer tilbage?

Så er du i samme situation som rigtig andre fyre, der forsøger sig online dating uden den store succes.

Pris: DKK 247

Format: Downloades med det samme.

Langde: 50 minutter

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvHvordan skriver man den perfekte netdating mail?


Denne DVD forærer dig:

  • vital indsigt i, hvordan dating og scoring på nettet rent faktisk virker
  • værktøjerne til at blive forførende og inspirerende på skrift
  • muligheden for at få utallige beskeder og dates via nettet
  • selvtilliden til at være afslappet, både i cyberspace og på fysiske dates
  • hemmelighederne til at konvertere beskeder til snak og videre til flirt

Moh er en af Danmarks største netdating eksperter og han er ikke bange for at dele ud af guldkornene. På nettet er der kvinder nok til alle.

Desværre har utrolig mange fyre umådeligt svært ved at få noget ud af det, hvilket er synd og spild, for kvinderne er klar og villige, men tager ikke til takke med hvad som helst.

De er selvbevidste og krævende, men samtidig klar til at overgive sig fuldstændig til en mand, der har styr på sig selv og kan håndtere dem.

På samme måde som i den virkelige verden bliver man i cyberspace opfattet og vurderet ud fra hvad man udtrykker. Og på skrift skal det helst være skarpere end i tale, da ordene bliver stående og kan læses, vejes og måles igen og igen.

Moh har prøvet det meste og viser dig vejen til en overbevisende og inspirerende skrivestil og teknikker til at nedfælde den perfekte dating mail.

Når du surfer rundt i cyberspace kan du sidde derhjemme foran computeren og joggingbukser og sure strømper med pizzabakker og sodavandsflasker flydende omkring dig og samtidig være en forførende charmetrold på skrift, men det kræver stilsikre og selvbevidste fingre på tastaturet.

Med DVD’en Netdating ekspert viser Moh, hvordan alt kan blive muligt. Det kræver ikke penge, magt og perfekt udseende at score online, men det kræver den rette indsigt og de helt rigtige redskaber og teknikker til at forme ord og sætninger, så de ikke bare fylder, men bliver levende, nærværende og rammer og påvirker læseren til at blive nysgerrig efter mere. Det er overraskende simpelt!

Tilføj Kurv


Videoer

Se og hør hvad de sagdeNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk