Storstilet forfører - martin singleliv

Kunne du tænke dig lidt mere spænding i hverdagen?


Det er de færreste mennesker, der rent faktisk synes, at de lever det liv, de gerne vil. Men der er ikke ret lang vej til succes, hvis man er motiveret til at gøre lidt for det. Du har kun ét liv – hvorfor ikke få det meste og bedste ud af det?

Pris: DKK 297

Format: Downloades med det samme.

Langde: 40 minutter

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvBliv den helt store forfører, og du vil aldrig savne kvinder i dit liv.


Se DVD’en og få:

  • råd og vejledning til at lære at score i byen
  • selvtillid til at blive en forfører i verdensklasse
  • et utal af smukke kvinder til at blive interesseret i dig
  • balance i dit liv så du kan jonglere med kvinder.
  • meget mere livsglæde og succes på alle niveauer

Livsstil med drømmekvinderne er en anderledes fortolkning af traditionelle scoreteknikker. Med en imponerende selvsikkerhed, både på scenen og blandt kvinderne, tager en af Danmarks bedste score coaches, martin singleliv, dig med på en tur, der vil give dig uvurderlig indsigt i mulighederne for personlig udvikling, og hvordan det kan bruges til at blive en førsteklasses forfører.

Meget få er født med et naturligt kvindetække. De fleste, der har det, har brugt en masse tid og energi på at opbygge det. Denne DVD vil være din genvej til et kvindetække, som for altid vil forandre din hverdag. Når først du har fået kvindetækket ind under huden og sat fast på rygraden, vil det at tage kontakt til og score kvinder føles som det mest naturlige i verden.

DVD’en viser dig, hvordan du får og styrker din selvtillid, så du kan optimere dine bedste sider, og blive en langt mere indtagende og attraktiv version af dig selv. Du vil få indsigt i teknikker og redskaber omkring kropssprog (hvordan man aflæse og bruger det), mentalitet og stilsikkerhed. Vælg eller skab din egen stil, tro på den og udlev den. Ved at være afbalanceret og afslappet i forhold til dig selv, bliver du spontant mere tiltrækkende.

Kunne du tænke dig at have charme, selvtillid og lækkert hår? At blive en forfører i verdensklasse, der stråler af glæde og overskud? At have meget mere succes i både dit privatliv og på arbejdet? Så tag ansvar for dit liv, din livsstil og din indstilling. Fortæl dig selv hvad du gerne vil opnå – og gå efter det!

Tilføj Kurv


Videoer

Se og hør hvad de sagdeNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk