Score coach - sex med 80%

Vidste du at ca. 20% af alle mænd i verden har sex med 80% af alle kvinder i verden?

De mænd, der får uhyggeligt meget sex, har hverken superkræfter eller indøvet de bedste scorerutiner, der kan opdrives. I stedet gør de noget, som alle mænd kan lære.

Pris: DKK 197

Format: downloades med det samme

Langde: 40 minutters video

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvVil du lære at score, så er personlig udvikling svaret.


Se DVD’en og få:

  • fantastiske råd til scoring og dating fra den anden side af sundet
  • indsigt i hvordan du optimere dit liv og bruger det aktivt
  • redskaberne til at vende dine og hendes passioner til en passion mellem jer
  • metoder til at skabe tillid og tiltrækning gennem samtalerne
  • alle dine vildeste drømme til at gå i opfyldelse

Den succesfulde svenske score coach Ozcar Stormer forklarer i dette foredrag hvorfor det er vigtigt at have et spændende og indholdsrigt liv og en sund indstilling til det liv man fører.

Kunne dit liv og/eller din holdning til det trænge til lidt ekstra krydderi, har han også gode råd til det. Dit liv og din opfattelse af det spiller en afgørende rolle, når du møder andre, da det vil skinne igennem og påvirke det indtryk, du giver andre af dig selv. Afspejlingen er uundgåelig, men er du bevidst om den, kan du bruge den aktivt og vende den til din fordel.

Kommunikation er altafgørende. Den skal gøres interessant og vedkommende, personlig og værdifuld. Betydningsfulde og spændende samtaler skabe tillid og tiltrækning. Hvis hun oplever hvordan du er passioneret omkring dit liv, vil hun blive inspireret, og ubevidst veksle passionen til også at være et udtryk for hvordan du vil behandle hende, og hvis der er noget kvinder sukker efter, så er det at blive dyrket med passion og indlevelse.
Mindst lige så vigtigt er det at være opmærksom på de ting, der optager hende, og som hun kaster sig over med passion i hendes liv. Ved at fortælle om dem, bliver hun automatisk opildnet og vil lade denne stemning komme dig til gode.

Ozcar Stormer viser dig hvordan du opnår den rette timing, indlevelse og action. Personlig udvikling skal blive din styrke og lede dig mod mere selvtillid og et afbalanceret forhold til dig selv, dit liv og de mennesker du vælger at bruge tid sammen med. Når det først er sket, vil dating og forførelse komme legende let.

Dit kropssprog, din gestikulation og hele din væremåde siger meget mere end 1.000 ord. Lad Ozcar Stormer vise dig, hvordan dit kropssprog udtrykker, hvem du er, og hvordan du med få midler kan blive en evindelig vindertype med jernvilje og stålfast overbevisning.

Tilføj Kurv


Videoer

Se og hør hvad de sagdeNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk