NLP i dating

Kuren mod fiasko med kvinder. Det er intet mindre end imponerende, hvad Spellbinder kan.

Han er NLP-ekspert i forførelsesteknikker, og invitere nu dig indenfor til en verden af indsigtsfulde råd og vejledninger. Har du ledt efter nøglen til at score piger? Så er du kommet til rette sted!

Pris: DKK 247

Format: Downloades med det samme

Langde: 35 minutter

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvHvis det var en sygdom ikke at kunne score kvinder, så ville denne DVD være medicinen.


Med denne DVD får du:

  • de vigtigste tip og tricks til at score
  • redskaber som NLP til at skabe mentalt overskud
  • gennemtestede teorier og hvordan de omsættes i praksis
  • Spellbinders egne hemmeligheder til at tiltrække kvinder i massevis
  • en gylden mulighed for at opnå alt, hvad du ønsker dig

NLP i Dating er en helt fantastisk video om, hvordan du kan score piger på stribe med de rette mentale tricks. Spellbinder, der står bag denne DVD om NLP og vejen til at score piger, har lavet en video, der skærer helt ind til benet.

Videoen gennemgår teori, strategi og praksis på en let og gennemskuelig måde, så du kan overføre og implementere det direkte i dit eget liv og for alvor få succes hos det modsatte køn.

Datingscenen og kødmarkedet i byen kan let virke uoverskuelig, umuligt og overvældende. Men med Spellbinders gennemgang, af hvordan NLP kan bruges, skifter natten og kvinderne farve, bliver indbydende, tiltrækkende og motiverende på en helt ny måde, når du ved, hvad du kan og tør gøre det.

Ingen kommer sovende til det, men Spellbinder er ikke bleg for at dele ud af hemmelighederne, så du bare kan læne dig tilbage i sædet og tage imod guldkornene.

NLP i Dating viser vejen til singlefyrens paradis, hvor en hvilken som helst kvinde bliver en moden frugt klar til at plukke. Når du først får redskaberne til at tiltrække kvinder med charme, intellekt og sexappeal bliver datingoceanet som en velkendt å, du let kan navigere igennem.

Det, der før syntes uopnåeligt, kommer indenfor rækkevidde, og du vil på egen hånd opleve, hvordan den verden, du bevæger dig igennem, og alle de kvinder du møder, ændrer sig og retter sig meget mere ind i forhold til dit spor, hvilket er et tydeligt tegn på succes.

Er du træt af at føle, at du render forvildet rundt på afveje, så er NLP i Dating stifinderen og guiden, der med lys og lygte vil åbenbare en motorvej for dig i dit dating- og privatliv. Du vil blive overrasket over hvilken lethed og naturlighed, du kan opnå med den rette indsigt og de rigtige redskaber.

Tilføj Kurv


Videoer

Se og hør hvad de sagdeNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk