Bjarke Lassen | Personlig udvikling med NLP

Vidste du, at det faktisk er bedre at fejle end at nå sit mål?

Forvirret?


Den måde, du tænker på, styrer fuldstændig, hvad du opnår i livet, og det er heldigvis ret simpelt, at programmere dine tanker direkte mod succes.

Pris: DKK 297

Format: Downloades med det samme

Langde: Ca. 50 minutter

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvDet er helt okay at fejle, men vil du score, må du lære tro på dig selv.


Se DVD’en og lær:

  • alt om personlig udvikling af coach Bjarke Lassen
  • at det er i orden at fejle, men ikke at give op
  • hvordan personlig udvikling kan åbne ellers låste døre for dig
  • det vigtigste du skal bruge af værktøjer til NLP
  • at også du kan blive sjovere, mere inspirerende og succesfuld

Kniber det med selvtilliden? Kniber det med succesen og med at score? Uanset hvad du går rundt og slås med, kan Bjarke Lassen hjælpe dig tilbage på rette spor. Gennem personlig udvikling og NLP vil du få muligheder, der før var uden for din rækkevidde. Find den guldbelagte vej til scoringer og succes.

Det er helt okay at fejle. Så længe du fejler, prøver du i det mindste. Det værste, du kan gøre, er at affinde dig med alt det, du mangler i dit liv. Du kan gøre det bedre. Meget bedre! Øvelse gør som bekendt mester, og det er de færreste mestrer, der ikke på vejen til toppen er snublet et utal af gange. Men ved at udvikle dig og implementere værktøjer som NLP i dit liv, kan du lykkes med dine mål, få mere tro på dig selv, mere succes og et mere naturligt afslappet forhold til kvinder og dating.

På DVD’en viser Bjarke Lassen dig, hvordan du selv kan udvikle og optimere dig selv og dit liv i positiv retning, så du kan få mere succes i alle aspekter af dit liv. Det gælder ikke kun dating. Hvad med at få mere succes på jobbet? Blive en bedre, sjovere og mere inspirerende blandt venner og bekendte?


NLP handler om at programmere din hjerne til succes, og det virker! Det gælder om at bryde gamle og uhensigtsmæssige tendenser, og at indarbejde nye og formålsrettede tankemønstre og rutiner. NLP giver dig konkrete redskaber, som du kan implementere direkte i dit liv og din almene tankegang, så du får opbygget og styrket din viljestyrke og dit livsmod. Kast du ud i det. Du vil helt sikkert fejle på vejen, men du vil også komme meget længere fremad og opleve store succeser, og du vil aldrig fortryde, at du gjorde det.

Tilføj Kurv


Videoer

Se og hør hvad de sagdeNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk