Scor på nettet! Ultimative guide til dig, Testet tekniker til netdating

Dating Coaching

Sandheden om online dating og scoring


Hvis danske mænd bare vidste, hvor let det kan være at score online, ville det danske natteliv nok miste 1/3 af omsætningen.

Her får du effektive og helt specifikke tips til, hvordan du scorer via mail, på dating-sites og Facebook.

Klar til at skrue op for flirten i cyberspace?

Pris: DKK 997

Format: Downloades med det samme

Langde: 208 sider (E-bog, PDF + 6 timers Lydbog)

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvScor på Nettet – sådan flirter man gennem tastaturet!


Pakken indeholder:

  • Over 200 sider E-bog, PDF
  • Over 6 timers lydbog indtalt af coachen Mark Benfeldt Kjær.
  • Bonus kapitel med sextips.
  • Bonus kapitel om dates.

At date på nettet er næsten som at date i et fremmed univers på et ukendt sprog. Scor på Nettet udforsker dette univers og fremlægger kendsgerningerne, som de er og uden omsvøb. Alle de små fejl, der kan virke ubetydelige, men som skaber isflager i det digitale farvand. Alle de små tricks du ikke kendte, men som gør en verden til forskel i et fremmed univers.

Denne bog forærer dig:


  • indsigt i hvordan netdating rent faktisk virker
  • værktøjerne til at blive en scoremester på skrift
  • muligheden for at få utallige beskeder og dates via nettet
  • selvtilliden til at være dig selv – også på nettet
  • recepten på, hvordan god netkontakt bliver til succes i den virkelige verden


Ansigt til ansigt er der en masse på spil i form af stemmeføring, øjenkontakt og kunstpauser. Foran computerskærmen er man frarøvet disse aspekter, men til gengæld er der utallige andre man med stor fordel kan benytte sig af. Scor på Nettet indeholder en komplet guide til den succesfulde flirt i cyperspace.

Mænd og kvinders adfærd, tilgang og tolerancetærskel på nettet er vidt forskellige. Med Scor på Nettet vil du lære forskellene at kende og dermed mærkbart kunne forøge dine chancer for at score online. Du vil få alle de redskaber, du skal bruge til at lære, hvad kvinder søger og tænker, når de surfer rundt på nettet og kommer forbi dig.

Net dating coaching beror på gensidig tillid og god kemi – i hvert fald for kvinders vedkommende. Scor på Nettet hjælper dig til hvordan du skal håndtere det digitale møde med kvinder. Du vil lære at forstå vigtigheden af hvordan en online profil bedst tager sig ud, hvilke virkemidler der er til rådighed og hvilke faldgruber, man for alt i verden skal undgå. Herefter vil netdating gå som en leg. Det hele handler om den rette kommunikation.

Scor på Nettet giver dig konkrete eksempler på flirtende mails, chat og telefonsamtaler, der giver det ønskede resultat. Du får også en vejledning til at finde det rette site til net dating København for netop dig og derudover en række tips omkring billedkropssprog, profiloptimering, smart-phones og hvordan disse elementer kan lede til sex.

Snyd ikke dig selv, når det gælder netdating. Scor online allerede i dag. Find hende, fasthold hende og forfør hende med denne fantastiske e-bog. Køb Scor på Nettet og download den med det samme.

Scor på Nettet når du nu alligevel er her – det er ikke så svært!

Derfor får du 90 dages fuld returret!

Tilføj Kurv


E-bog Video

Se og hør hvad de sagde


 

GRATIS

light-version af bogen NavnNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk