Savner du en kæreste?

Sådan Får Du En Kæreste

Savner du en kæreste?

Lær at score og lær at sådan får du en kæreste med de bedste råd fra Adam Braff og Jagten på Den Selvsikre Vinder og Din Kæreste.

Har du nogensinde ærgret dig over et valg, du ikke traf?

Eller en chance du ikke greb
?

Har du nogensinde følt dig usikker og frygtet afvisningen?
Tænkt: ”Hun er alt for lækker for mig” eller ”Jeg har ikke en chance…”?

Og vigtigst af alt: Kunne du tænke dig, at det aldrig skete igen?

Pris: DKK 247

Format: downloades med det samme.

Langde: 115 sider (E-bog, PDF)

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvEr du træt af at være single?


Med denne bog vil du:

  • hvor finder man en kæreste? Det han du få viden og indsigt i, og bruge til at score dig en kæreste.
  • kunne opbygge din selvtillid, så du ikke er til at skyde igennem
  • få tips til, hvad du skal gøre og sige for at tiltrække kvinder
  • ikke længere have problemer med at få god kontakt med kvinder
  • opleve meget mere succes i dit liv.

Ville du ønske, at du bare havde hende, du længes efter? Hende, der ser dig for hvad du virkelig er: stærk, modig og maskulin. Hende, der er sexet og en vildkat i sengen, men også kærlig og omsorgsfuld. En kæreste der er helt din egen.

Det er ikke til at sige, hvor hun gemmer sig, men én ting er sikkert – hun dukker ikke bare op ud af det blå, hengiven og forelsket. Der skal arbejdes for sagen, men heldigvis behøver du ikke at genopfinde den dybe tallerken, når andre har gjort forarbejde.

Jagten på Den Selvsikre Vinder og Din Kæreste har været på opdagelse i dating-junglen og fundet de fleste fejl, som fyre begår i forsøget på at indfange drømmekvinden.

Læs e-bogen og sørg for, at du aldrig begår dem (igen)! E-bogen giver den viden du har brug for til at lære at score, og med de rigtige redskaber vil du opnå selvtillid, personlig udvikling og charme, så hun også kan blive din, når du finder hende.

Succes er sjældent en medfødt selvfølge. I Jagten på Den Selvsikre Vinder og Din Kæreste starter vi fra bunden og ender med personlig udvikling ved det punkt, hvor det at have succes med kvinder er så naturligt, at du dårligt vil kunne huske, hvordan det var ikke at have det.

Du vil lære at score i byen, på gaden og endda, hvordan du på den helt rigtige måde kan gøre tilnærmelser til en god veninde, som du længe har drømt om skulle være din kæreste.

Få styr på dig selv, din selvsikkerhed og dine muligheder og få succes med kvinder. Lær alt om kommunikation, kropssprog, tonalitet og fremtræden, samt de små hemmeligheder om evolution, der kan gøre hele forskellen.

Med e-bogen Jagten på Den Selvsikre Vinder og Din Kæreste vil du være godt på vej til at realisere dig selv, dine drømme og finde kvinden i dit liv.

Bliv en selvsikker vinder og find den kæreste du har fortjent. Læs e-bogen nu!

Tilføj KurvNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk