Speeddating & Running Dinner Scoreguide

Speed Dating København

Speeddating kan føre til langtidsforhold


Speeddating – Den Hurtigste Vej til Succes med Kvinder beskæftiger sig med fænomener som ’speeddating’ og ’running dinner’.

Teknikkerne i bogen er gennemtestet ved flere end 500 coachinger i Danmark, Sverige og Holland og bygger dermed på solid erfaring fra både indland og udland.

Bogen er et slaraffenland for en single-fyr, der ønsker at blive god til at tiltrække kvinder på meget kort tid.

Pris: DKK 197

Format: downloades med det samme.

Langde: 130 sider (E-bog, PDF)

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvLær de bedste tricks inden startskuddet går.


Denne bog giver dig:

  • viden og indsigt i, hvordan speeddating fungerer
  • alle redskaberne til at få succes med kvinder
  • tips og tricks til at give et fantastisk førstehåndsindtryk
  • selvtillid, som vil få andre til at se op til dig
  • muligheden for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse

Speeddating københavn er en fantastisk måde at møde mange singler på ganske kort tid. Kombineret med running dinner, hvor man møder flere forudbestemte singler, handler ind og laver mad sammen og spiser flere forskellige steder, giver det dig helt nye muligheder.

Du slipper for snerpede, lukkede grupper af måske-singler. Her er I alle på lige fod. Nysgerrige. Åbne. Medvirkende. Her har alle meldt sig frivilligt til i håbet om at måde en mulig fremtidig partner.

Med e-bogen Speeddating københavn – Den Hurtigste Vej til Succes med Kvinder får du en masse essentielle tips og tricks. Du får styrket dine talegaver og lærer at drille, flirte, imponere og konversere inden du indlader dig på speeddating og running dinner. Vær forberedt. Giv dig selv de rette redskaber, så du kan score med overbevisning.

Adam Braff og hans team giver dig teori og praksis lige til at anvende i dit eget liv, viser dig vejen og giver dig de bedste redskaber til speeddating københavn og running dinner med fuldt gennemtestede teknikker.

Den hurtige datingform er perfekt til dig, der har du fået nok af det til tider hårde natteliv, eller bare godt kunne tænke dig at prøve et anderledes alternativ.

Speeddating – Den Hurtigste Vej til Succes med Kvinder udfolder metoder til personlig udvikling og gennem indsigter i kropssprog, tonalitet, de rigtige replikker, den rette øjenkontakt og ikke mindst en charme og selvtillid, viser dig en verden, hvor pigerne let kan blive vilde med dig.

Det handler slet ikke om hverken udseende eller millioner på kontoen. Vil du vide hvad hemmeligheden så er? Download e-bogen allerede i dag og få succes med kvinder meget snart!

Tilføj Kurv


GRATIS

light-version af bogen NavnNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk