Scor i Byen – med garanti!

Går du ofte alene hjem i seng efter en bytur?


Så er du kommet til det helt rigtige sted. Scor i Byen er e-bogen, der vil sørge for, at det ikke kommer til at ske igen.

Lær at score i byen! Det er ikke så svært som man skulle tro. Glæd dig til at blive ham, de andre fyre i byen misunder!

ALT, hvad der står i denne bog, er afprøvet med succes i virkeligheden.

Pris: DKK 397

Format: downloades med det samme

Langde: 146 sider (E-bog, PDF)

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvLær at score i byen

Læs bogen og du vil få:

  • selvtillid til at blive en ægte charmetrold
  • råd og vejledning til at lære at score i byen
  • masser af smukke kvinder til at blive interesseret i dig
  • svaret på ”How to be a player?”
  • mere glæde og succes i dit liv

Du træder ind på diskoteket med rolig puls og et køligt overblik. Musikken pumper og lyset danser henover glade og smukke mennesker.

Du ser dig omkring og får øje på en smuk kvinde. Hun er ikke den eneste smukke kvinde i lokalet, men der er noget særligt og dragende ved hende, som gør, at du ikke kan tage øjnene fra hende.

Du går hen til hende. Hun kigger på dig og smiler forventningsfuldt. Du siger og gør alle de rigtige ting. Hun griner og blinker til dig. Hun har en skøn aften, et fedt sted og i godt selskab. Før du ved af det, er I på vej hjem i en taxa. Lyder det som en uopnåelig fantasi? Det behøver det ikke længere være.

Scor i Byen er e-bogen, som lever fuldt op til sin titel. Den viser dig, hvordan du får selvtillid og overskud til at være dig selv – på en lidt bedre måde, så du lettere kan score i byen.

Den lærer dig, at opbygge en naturlighed og charme, der er helt uimodståelig, så du nærmest vil få svært ved ikke at score, når du er i byen. Den fortæller dig alt, hvad du behøver at vide, for at få pigerne til at danse efter din fløjte.

Har du stillet dig selv spørgsmålet: ”How to be a player?” og endt i en blindgyde? Scor i Byen giver dig svarene. Lær at score, så dine byture altid får en ”Happy Ending”. Og mærk hvordan den succesfølelse vil sprede sig til resten af dit liv.

Det kræver ikke så meget at ændre en ond cirkel til en god spiral, men det kræver den helt rigtige medicin: E-bogen Scor i Byen.

Lær at score af de bedste. Dem, der ved, hvad de snakker om. Dem, der tør at udforske nye metoder og teorier. Dem, der har været med til at afprøve og udvælge alt materialet i denne bog. Det virker!

Læs bogen. Lær at score. Og du vil aldrig savne én at følges hjem i seng med!

Der er ingen tvivl om, at denne bog vil virke for dig.
Derfor får du 90 dages fuld returret!

Tilføj Kurv


GRATIS

light-version af bogen NavnNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk