Fra Flirt til Sex


Fra Flirt til Sex – på pæredansk – uden noget amerikansk bullshit!


Det meste materiale, som omhandler kvinder og dating, kommer i dag fra USA, men miljøet, nattelivet og især mentaliteten er MARKANT anderledes her i Danmark, end den er ’over there’.

Lær alt om forskellen, og hvordan du udnytter den danske mentalitet til din fordel.

Lær hvordan du omsætter flirt til sex, i stedet for et ”Hyggeligt at møde dig – kom godt hjem!”

Pris: DKK 197

Format: Downloades med det samme.

Langde: 110 sider (E-bog, PDF)

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvBliv en pickup artist på ægte dansk!


Denne bog giver dig:

  • viden og indsigt i, hvordan du konverterer flirt til sex
  • alle redskaberne til at blive en ægte pickup artist
  • chancen for at skabe et tag-selv-bord af kvinder
  • selvtillid og selvsikkerhed til at vokse som menneske
  • muligheden for at indfri alle dine vildeste drømme

Hvis du har talegaverne i orden, sagtens kan snakke med kvinder du møder, men bare ikke helt formår at omsætte snak til handling er Fra Flirt til Sex den perfekte e-bog for dig.

Med denne bog i hånden (og på rygraden efter du har læst den) vil du ikke længere være i tvivl om, hvordan du skal bringe bekendtskabet til det næste niveau og udskifte scenen fra baren til soveværelset.

Du vil blive en selvsikker og stilet pickup artist, der kan sit kram, og bringe skuden sikkert i havn uden slinger i valsen og uden at gå over stregen, så ingen af jer får røde ører.

Fra Flirt til Sex er ikke bare gamle amerikanske floskler på nye flasker, men en original dansk e-bog tilpasset det danske natteliv og den mentalitet, der hersker her til lands.

Alle teorier er afprøvet i praksis. Du vil, på dansk manér, lære at score piger og blive en ægte pickup artist på egen hjemmebane. Med ro i sindet vil du på en afslappet og tilbagelænet måde kunne charmere dig vej til lige præcis den pige du ikke kan tage øjnene fra.

Du vil lære at flirte på en virkningsfuld måde, så det ikke bare bliver tomme ord, men en flirt der følges til dørs og helt ind i sengen. Undgå flere afvisninger og fiaskoer, når det at score kvinder bliver en helt naturlig del af byturen.

Fra Flirt til Sex giver anvisninger til, hvordan du får den rette mentalitet, timing og selvtillid, så du kan blive festens midtpunkt – ham alle pigerne i smug kaster blikke efter.

At score kvinder er en kunst, men Fra Flirt til Sex gør jagten til en leg. Bliv en uimodståelig pickup artist og lær at score kvinder når-som-helst og hvor-som-helst. Hvad venter du på?

Fra Flirt til Sex er en gennemtestet og sikker vinder.
Derfor får du 90 dages fuld returret!

Tilføj Kurv


GRATIS

light-version af bogen NavnNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk