Daygame | Lær at score om Dagen

ALT i bogen er afprøvet i praksis – og med succes!


Det lyder flot, men er ikke desto mindre sandt – og det virker!

Du bliver ikke efterladt med en masse utestede teorier om, hvordan du møder kvinder på gaden. Og kvinder elsker et spændende og overraskende nyt bekendtskab over grønsagsdisken i supermarkedet, på tur med hunden i parken eller simpelthen foran tøjbutikkens lokkende vinduesudstillinger.

Glæd dig allerede nu til næste gang, du ser en smuk kvinde på gaden.

Pris: DKK 297

Format: Downloades med det samme

Langde: 112 sider (E-bog, PDF)

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvScoring ved højlys dag!


Læs bogen og få:

  • viden og indsigt i, hvordan du scorer kvinder overalt
  • redskaberne til at blive en ægte pickup artist
  • uvurderlige tips og tricks til at score om dagen
  • selvtillid, som vil lyse ud af dig og tiltrække massevis af kvinder
  • meget mere succes i dit liv – både privat og professionelt

Lær at score med is i maven og det attraktive kølige og afslappede overblik. Nøgleordene er succes selvtillid, og Day Game viser dig hvordan du gennem personlig udvikling får opbygget en selvtillid, der ikke er til at skyde igennem, og som vil sikre dig succes.

Hvordan får du telefonnummeret fra hende den lækre på gaden? Hvordan får du pigernes udelte opmærksomhed? Hvad skal der til, for at du kan skille dig ud fra mængden og rigtig træde i karakter, som den mand du i virkeligheden er?

E-bogen Day Game er en grundbog der gennemgår alle relevante aspekter i forhold til scoring og det at blive en pickup artist med særligt fokus på muligheder og metoder i hverdagen.

Få kendskab til mentale strategier, kropssprog, tonalitet og små tips, som vil være forskellen på succes og fiasko, når du næste gang står overfor en smuk kvinde. Det handler ikke om penge, status eller udseende. Læs e-bogen og få styr på hvordan det hele hænger sammen.

Med gennemarbejdet teori og praksis vil Adam Braff og Day Game guide dig fra usikker og genert til selvsikker og kompetent pickup artist.

Væk med de usikre barrierer og gentagne afvisninger. Frem med selvsikkerhed og succes. Det gælder både i det romantiske og erotiske samvær med det andet køn, men vil også styrke dig i dit personlige og professionelle liv. Succes avler succes!

Kvinder elsker mænd, der tør at overraske. Få alle redskaberne og metoderne til at gøre lige præcis det – få modet til at overraske.

Hvor mange gange har du fået et telefonnummer i supermarkedet, ved busstoppet eller i parken? Med Day Game vil det blive så normalt, at du til sidst vil gøre det per automatik og ikke tænke nærmere over det.

Vil du ride med på succesbølgen? Så læs Day Game allerede i dag.

Tilføj KurvNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk