Dating – Fra Teknikker til Principper

Top Dating Tips

Lær at score med de helt rette datingteknikker.


Dating – Fra Teknikker til Principper er e-bogen med alle de teknikker, du skal bruge for at forstå og forføre kvinder.

Når du skal score piger, kan du med de rette datingteknikker lave brugbare datingprincipper, der giver pigerne lyst til mere.

Lær at score med selvtillid, indsigt og det rette kropssprog. Dating – Fra Teknikker til Principper giver dig de redskaber, du skal bruge for at score piger. Lær at score allerede i dag.

Pris: DKK 297

Format: Downloades med det samme.

Langde: 100 sider (E-bog, PDF)

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvSkil Dig Ud Fra Mængden Med Top Dating Tips.


Læs denne bog og få:

  • selvtillid til at blive en ægte charmetrold
  • viden om, hvorfor det er vigtigt at skille sig ud, og hvordan man gør det
  • indsigt i, hvordan du scorer kvinder overalt
  • redskaberne til at blive en ægte pickup artist
  • succes i dit liv, som du ikke havde troet var muligt

At score piger behøver ikke være en videnskab. Med gennemarbejdede teorier og top dating tips der er grundigt testet i praksis vil Dating – Fra Teknikker til Principper sammen med Adam Braff vise dig vejen til kvinder du tidligere kun har drømt om.

Lær hvordan kvinder tænker, føler og virker. Denne indsigt er uvurderlig, men lettilgængelig, og du vil pludselig stå med den gyldne nøgle til at forføre kvinder.

Du får kendskab til alle de virkningsfulde teknikker, der lærer dig alt om den rette kommunikation, det forførende kropsprog og de små tricks til de gode replikker.

Du vil få en grundig oplæring i hvordan du flirter med selvtillid og overbevisning. Det handler ikke om størrelsen på din bankkonto eller hvad der står på dit visitkort, men om den attitude og indstilling du har og udstråler.

Når du har lært teknikkerne og arbejdet med dem, vil e-bogen vise dig hvordan du kan få dem til at synke ind, så de ligger på rygraden og bliver til helt automatiske principper, som du uden at tænke nærmere over vil anvende på en helt naturlig måde.

Lær hvordan du skiller dig ud, og udviser at du er noget særligt, noget kvinderne ikke kan undvære. Tænd op under din indre pickup artist og så du kan tænde op under kvinderne. Bliv ham den spændende. Ham, der lytter. Ham, der udstråler interesse. Ham, der giver hende lyst til mere.

Med e-bogen Dating – Fra Teknikker til Principper får du indsigt fra professionelle fagfolk og coaches som er eksperter på området og ikke er bange for at dele ud af deres dating tips for mænd og visdom.

Snyd ikke dig selv for denne genvej til kvindernes hjerter. Kom ind i kampen. Gør noget. Hvis du skal score piger, skal du være velforberedt. Lær at score før og bedre end dine venner.

Tilføj KurvNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk