Anderledes og Spændende Dates

Undgå pinlige og mislykkede dates. Læs denne e-bog.


Nøglen til et spændende og fantastisk parforhold ligger i jeres oplevelser sammen. Forholdet starter allerede inden, I er blevet kærester – allerede ved den første date.

Den første date er for alvor noget, hun fortæller sine venner om. En god oplevelse giver hende lyst til endnu én. En række gode oplevelser får drømmepigen til at blive.

Pris: DKK 247

Format: Downloades med det samme

Langde: 110 sider (E-bog, PDF)

Tilføj Kurv

Se indkøbskurvAnderledes og Spændende Dates


Med denne bog vil du:

  • kunne finde på, arrangere og gennemføre fantastiske dates
  • score i stride strømme
  • få indsigt i, hvad du skal gøre og sige for optimal effekt på kvinder
  • lære hvorfor det er vigtigt at skille sig ud, og hvordan man gør det
  • opleve en kæmpe forandring i dit liv.

Du har mødt hende i byen, gennem en ven, på gaden eller online. Måske har I snakket lidt sammen, måske ikke. Uanset hvad, er den første date altafgørende for, hvad der vil ske. En kort og hed affære eller et langt og fantastisk forhold.

Uden en succesfuld første date vil ingen af de to muligheden være inden for rækkevidde. E-bogen Anderledes og Spændende Dates sikrer at din date bliver netop – anderledes og spændende – og derfor vil være den sikre vej til date nummer 2 eller direkte hjem i sengen.

En succesfuld første date handler primært om tre aspekter:

  • Hvor og hvad skal der ske?
  • Hvordan skabes den gode stemning med sjov, hygge og intimitet?
  • Hvordan afsluttes daten bedst, så der er grobund for endnu én?
Derudover er der naturligvis en masse små, men nok så vigtige, elementer før, undervejs og efter daten, som vedvirker til at opbygge og styrke spændingen og nysgerrigheden, tilliden og nærheden.

Anderledes og Spændende Dates har gode råd til alle aspekter og elementer i forbindelse med den gode date, så både du og hun får en dejlig oplevelse og lyst til mere.

Få konkret hjælp til planlægning, opfindsomhed og præsentation. Få en forståelse af kropssprog, tonalitet, timing og stil. Få alle de værktøjer og perspektiver du skal bruge for at skabe den perfekte date.

Hun vil efterfølgende fortælle alle veninderne om den fantastiske oplevelse, så de ville ønske, det var dem, der havde været på date med lige præcis dig.

Læs bogen og slå benene væk under din næste date!

Tilføj Kurv


GRATIS

light-version af bogen NavnNyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk